WEBSITES4U DESIGN STUDIO

Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

Προώθηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

strategy icon

Στρατηγική

Για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) απαιτούνται συγκεκριμένες τεχνικές, διαφορετικές σε κάθε περίπτωση. Στρατηγική μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες (κατασκευή ιστοτόπου, ασφάλεια, Seo, προώθηση κ.ά.) σε ένα οικονομικό, ανταγωνιστικό πακέτο και φυσικά την υποστήριξη μας και μετά την παράδοση του έργου.

design icon

Σχεδιασμός και Υλοποίηση

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να προβληθείτε επιτυχημένα στο διαδίκτυο, η εταιρία μας σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μαζί σας την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας μια σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση που να αποτυπώνει το ύφος της επιχείρησής σας και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.

support icon

Υποστήριξη

Η Websites4u σας στηρίζει και είναι διπλά σας. Σε κάθε πρόβλημα σας θα σας βρούμε άμεση λύση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.  Με την ολοκλήρωση και παράδοση της ιστοσελίδας ξεκινάει το δεύτερο στάδιο της συνεργασίας μας, που είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Είμαστε εταιρεία ανάπτυξης και δημιουργίας ιστοσελίδων. Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ακολουθώντας τα τελευταία Web Trends και Web Standards της εποχής. Καλύπτουμε εξ ολοκλήρου τις γραφιστικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες προώθησης, φιλοξενίας και υποστήριξης της ιστοσελίδα σας.

 

Δείτε περισσότερα →

 

 

 

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η Website4u κατασκευάζει δυναμικές ιστοσελίδες άρτια σχεδιασμένες και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους εταιριών δημιουργώντας ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εταιρικού σας προφίλ. Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, με τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα εργαλεία, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Οι ιστοσελίδες μας διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που σας επιτρέπει την εύκολη και άμεση μεταβολή του. Για την διαχείρισή του δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας κειμένων.

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα (Eshop)

Στην εποχή μας, που όλα αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό, οι online πωλήσεις αυξάνονται κάθε χρόνο. Αυτή η συνεχόμενη αύξηση έχει ωθήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώνονται συνεχώς τόσο γραφιστικά όσο και λειτουργικά. Σήμερα το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Η websites4u, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει λύσεις και συμβουλές, ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να κερδίζει συνεχώς πελάτες. Παρέχουμε κάθε δυνατότητα στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα, έτσι ώστε να είναι λειτουργικά τόσο για τον επισκέπτη αλλά και για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είπαν για εμάς

Επαγγελματίες με Ε κεφαλαίο. Όποτε χρειάστηκα βοήθεια, ήταν πάντα διπλά μου!

Φώτης Μ.

Ιδιοκτήτης καταστημάτων μόδας

"Σχεδίασαν το site όπως ακριβώς το ήθελα με κάθε λεπτομέρεια, γι' αυτό και τους προτείνω!"

Έλλη Ρ.

Επαγγελματίας Τουρισμού

Ικανοποίησαν όλες τις απαιτήσεις της ενώσεως με σωστά χρονοδιαγράμματα και προσφέρουν άμεση υποστήριξη όταν χρειαζόμαστε. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΕΠΣ Λέσβου

Ένωση ποδ/κών σωματείων Λέσβου

"Άμεση εξυπηρέτηση, αξιόλογες υπηρεσίες, σοβαρότητα, εμπιστοσύνη, λογικές τιμές. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία!"

AsLim Limnios

Επαγγελματίας τουριστικών επιχηρήσεων

"Ευχαριστούμε πολύ για την αξιόλογη δουλειά που κάνατε για μας και την άψογη συνεργασία."

Diamond

Ιδιοκτήτης Ενοικίασης αυτοκινήτων

Ζητήστε προσφορά

Το προσωπικό της Websites4u είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει και να απαντήσει
σε κάθε απορία σχετικά με τα πακέτα και τις αντίστοιχες παροχές τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας, σύμβουλος της εταιρίας μας έχει την δυνατότητα
να σας φτιάξει ξεχωριστό πακέτο με βάση τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας →

×
Ε.Σ.Π.Α.
ΕΣΠΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο